Bli medlem

Utdrag från stadgarna gällande medlemskap


  • 2.1 Medlemskap

Föreningen är öppen för alla som erlagt av årsmötet beslutad medlemsavgift för innevarande år samt ställer upp på föreningens syften. Medlemskap erhålls för verksamhetsår (1/6 - 31/5) alternativt medlemsavgift erlagd efter säsongen ska räknas som betalning för nästa säsong/verksamhetsår om ej annat meddelas.Nya medlemskap löses samt gamla förnyas genom ett samarbete med CARDSKIPPER. Knappen nedan här tar dig vidare till denna process och plats. 

Ni som var anslutna förra säsongen kan via appen förnya erat medlemskap.

För er som inte registrerat er hos cardskipper tidigare klicka på knappen här Bli medlem och följ sedan stegen. Gäller såväl nya medlemmar som gamla medlemmar.


När ni väl är registrerade och har fått erat sms/mail med inloggningsdetaljer så kan ni sedan använda cardskipper och dess app för att förnya medlemskapet i fortsättningen.


Är något oklart så hör av er. Vi har fått många frågor och svarar så gott vi kan.


Enskild medlem:

150kr/säsong

 

Familjmedlemskap: (2 vuxna och alla hemmaboende barn under 18år)

350kr/säsong

 


Som medlem får man förutom en massa sköna vänner som är Brynäsare, låga priser på resor till Brynäsmatcher lite runt omkring i landet. Om trycket för slutspelsbiljetter blir för stort så har de medlemmar som har betalt medlemskap innan slutspelet förtur till dessa biljetter.

 

 

Har ni fler frågor om medlemskapet och dess fördelar så hör gärna av er till Magnus Winblad på mail winblad@bskv.se.