Bli medlem

 Nya medlemskap löses samt gamla förnyas genom ett samarbete med CARDSKIPPER. Knappen nedan här tar dig vidare till denna process och plats.

Förtydligande: Koden som nämns i vårat nyhetsbrev gäller bara er som är registrerade hos cardskipper. För er som inte registrerat er hos cardskipper tidigare finns ingen kod och man klickar då på knappen här Bli medlem och följer sedan stegen. Gäller såväl nya medlemmar som gamla medlemmar.


När ni väl är registrerade och har fått erat sms/mail med inloggningsdetaljer så kan ni sedan använda cardskipper och dess app för att förnya medlemskapet i fortsättningen.


Är något oklart så hör av er. Vi har fått många frågor och svarar så gott vi kan.Denna säsong kan man bli medlem på vårat gamla sätt som beskrivs här nedan men vi föredrar om man går via Cardskipper! Det förenklar för alla och kommer bli enda sättet framöver.
Enskild medlem:

150kr/år

 

Familjmedlemskap: (2 vuxna och alla hemmaboende barn under 18år)

350kr/år

 

Betala in på PG: 927 74 19- 9 mottagare är Brynäs supporterklubb väst. Skriv att det  gäller medlemskap.

Märk talongen med Namn, Adress, E-post, Mobilnr och Födelsedatum (XX-XX-XX).

 

Betalar du via internetbank och inte får plats med all information så skicka ett mail till winblad@bskv.se

 

Som medlem får man förutom en massa sköna vänner som är Brynäsare, låga priser på resor till Brynäsmatcher lite runt omkring i landet. Om trycket för slutspelsbiljetter blir för stort så har de medlemmar som har betalt medlemskap innan slutspelet förtur till dessa biljetter.

 

 

Har ni fler frågor om medlemskapet och dess fördelar så hör gärna av er till Magnus Winblad på mail winblad@bskv.se.